Ultimele postări

Trucuri pentru machiajul sprâncenelor

Cum sa iti pui in evidenta sprancenele

Definirea sprâncenelor este un element esențial în machiaj. Întâmpinați câteodată dificultăți în stilizarea sprâncenelor? Descoperiți cele mai bune trucuri cu ajutorul cărora veți putea obține cu ușurință cele mai fabuloase arcuri. Continuați să citiți pentru a afla trucuri vitale de machiaj al sprâncenelor - folosite și de artiștii de machiaj.

Vizualizează articol

Maparea sprâncenelor: Cum să sculptați arcurile perfecte?

ce formă a sprâncenelor se potrivește formei feței

O față frumoasă are nevoie de sprâncene frumoase, punct. Un aspect esențial este ca acestea să aibă o formă potrivită trăsăturilor voastre faciale. Doar atunci vă puteți stiliza sau nuanța sprâncenele și obține efectele dorite. De aceea, maparea sprâncenelor este extrem de importantă. Doriți să știți cum să procedați corespunzător? O puteți efectua cu ușurință acasă? Cum să vă modelați sprâncenele? Citiți ghidul nostru.

Vizualizează articol

Cum să nuanțăm sprâncenele acasă? Descoperiți cum se aplică henna

Vopsire sprâncene

Aveți sprâncenele deschise la culoare și abia vizibile? Optați pentru vopsirea sprâncenelor! Este o metodă minunată de a înfrumuseța sprâncenele și de a le adăuga culoare. Procesul durează doar în jur de zece minute, iar efectul poate dura până la patru săptămâni! Vopselele pe bază de henna pot închide cu câteva tonuri firele de păr, adăugând astfel definiție feței. Cum să nuanțăm sprâncenele acasă? O veți face cu ușurință, urmând ghidul nostru pas cu pas!

Vizualizează articol

Laminarea sprâncenelor: Ce este și cum se efectuează pas cu pas

avantajele laminarii sprancenelor

Laminarea sprâncenelor este un tratament extrem de popular de stilizare a sprâncenelor. Femeile din toată lumea sunt înnebunite după el și nu suntem surprinse: laminarea sprâncenelor ne permite să ne disciplinăm firele de păr rebele și să le fixăm timp de multe săptămâni. Tratamentul oferă forma dorită de sprâncene care are un aspect natural și se conformează celor mai recente tendințe pe Instagram precum #niciunmachiaj, #modelareasprâncenelor sau #liftingsprâncene. Ce presupune laminarea sprâncenelor? Cum se efectuează acasă? Descoperiți cum să obțineți sprâncene perfecte!

Vizualizează articol

Cele mai comume 10 greșeli în machiajul și îngrijirea sprâncenelor

Sprâncene prea stufoase

Greșelile în machiajul sprâncenelor sunt foarte comune. Și noi avem tendința de a omite îngrijirea adecvată a sprâncenelor sau de a ne stiliza sprâncenelor, dându-le un aspect nenatural. Ca de obicei, durează mult timp până ne dăm seama de greșelile pe care le facem. Prin urmare, vă încurajăm să aflați care sunt cele mai populare greșeli de sprâncene - asigurați-vă că nu le comiteți și aflați cum să le evitați în viitor!

Vizualizează articol

Cel mai bun machiaj pentru sprâncene subțiri și rare?

Cum sa repari niste sprancene prea subtiri?

Sprâncenele perfect proporționate, accentuate și puternic definite încă sunt o tendință de machiaj în topul preferințelor. Nicio mirare: sprâncenele groase oferă un aspect mai tânăr feței. De aceea, moda anilor '80 și '90 cu sprâncene subțiri este de domeniul trecutului. Totuși, multe femei, după luni de pensare a sprâncenelor în numele tendințelor vechi, întâmpină acum dificultăți în creșterea unor sprâncene groase și boagte. Sprâncenele voastre naturale sunt rare și aproape invizibile? Gata! Folosiți trucuri de machiaj și descoperiți cele mai bune tehnici de machiaj pentru sprâncenele subțiri.

Vizualizează articol

Cum să purtați sprâncene groase, stufoase cu stil?

Sprâncene  groase – care este cel mai bun?

Sprâncenele groase, cu aspect natural, un pic dezordonate sunt de mult timp cea mai fierbinte tendință în stilizarea sprâncenelor. Sunteți norocoase dacă ale voastre sunt dese și stufoase - nu trebuie să faceți prea mult efort pentru a le stiliza. Intensificarea ușoară a acestora cu un pic de machiaj va fi suficientă. Dar dacă aveți sprâncenele dificil de stilizat și ies în afară? Perierea acestora cu o periuță se poate să nu fie suficientă. Este indicat să optați pentru produsele potrivite pentru a crea forma perfectă și pentru a o fixa. Continuați să citiți pentru a afla cum să disciplinați sprâncenele groase!

Vizualizează articol

Spațiile rare din sprâncene: Cum le corectăm?

Cum să-ți aranjezi sprâncenele acasă

Sprâncenele tale sunt în mod natural dense și bine conturate, dar au început să se subțieze recent? Ai goluri în arcurile sprâncenelor? Sprâncenele fragmentate sunt un defect estetic nedorit, care cu siguranță nu sporește atractivitatea. Din fericire, există modalități de a le camufla - fie prin machiaj, fie prin unele proceduri mai invazive. Continuă să citești pentru a afla cum să ascunzi golurile din sprâncene.

Vizualizează articol

Modelarea sprâncenelor pas cu pas. Pensetă, ață sau ceară?

cum să rad sprâncenele

Cum să-ți pensezi sprâncenele pentru a le face să arate la modă, dar și să se potrivească cu trăsăturile și forma feței tale? Cum procedezi și ce metodă ar trebui să alegi pentru a te asigura că nu ajungi la lacrimi? Este mai bine să alegi penseta, ața sau poate ceara pentru a da formă sprâncenelor tale? Iată ghidul nostru de stilizare și modelare a sprâncenelor!

Vizualizează articol

Tunsul sprâncenelor - merită și cum se face?

Sfaturi pentru îngrijirea sprâncenelor

Sprâncenele perfect conturate dau armonie întregii fețe. De aceea ne dorim atât de mult să le oferim o formă plăcută. Există mai multe modalități de a tunde sprâncenele. O tendință populară este de a le tunde cu un aparat de ras pentru sprâncene, electric sau manual. Ești familiarizată cu acest instrument? Aici vom explica ce este un aparat de ras pentru sprâncene, cum se folosește și dacă poate înlocui cu adevărat penseta.

Vizualizează articol

Totul despre piercing-urile in sprânceană

Cum se face piercing-ul sprâncenelor?

Împodobirea corpului este încă foarte la modă, iar inelul pentru sprâncene este una dintre cele mai populare forme de piercing. Piercing-ul pentru sprâncene pare necomplicat, așa că uneori decidem să ne facem această procedură sub impulsul momentului. Cu toate acestea, este important să ne amintim că orice formă de piercing cauzează interferențe cu corpul nostru. Prin urmare, este bine să aflăm despre contraindicațiile procedurii, tipurile de piercing și recomandările pentru îngrijirea ulterioară a piercing-ului.

Vizualizează articol

Modalități de corectare a sprâncenele căzute

sprâncenele căzute cauzează

Sprâncenele căzute sunt un simptom comun al procesului de îmbătrânire a pielii care își pierde elasticitatea și flexibilitatea în timp. Sprâncenele lăsate vin de obicei la pachet cu pleoapele căzute, formând un pliu vizibil al pielii care nu este prea plăcut din punct de vedere estetic. Din fericire, există multe modalități de a trata sprâncenele căzute. Află mai multe despre ele!

Vizualizează articol

Cicatricea în sprânceană - cum o camuflezi?

cât de mult cresc sprâncenele

Cicatricile de pe față, în special cele de la nivelul sprâncenelor, sunt foarte interesante, deoarece sunt adesea însoțite de pierderea părului în zona respectivă. Se poate acoperi sau scăpa de o cicatrice din sprânceană? Uneori, singura modalitate este de a o îndepărta prin laser sau prin intervenție chirurgicală. Dar există și modalități naturale de a reduce cicatricile. Află despre trucuri speciale de machiaj și modalități de a scăpa de cicatrici.

Vizualizează articol

Ghidul tău pentru utilizarea pudrelor de sprâncene

Pudre de sprâncene cu iluminator

Visezi la un machiaj frumos al sprâncenelor, dar nu ești sigură de abilitățile tale în materie de make-up? Începe cu produse comode și optează pentru pudrele de sprâncene! Aceasta e cea mai simplă metodă de machiat sprâncenele, pe care poți ajunge să o perfecționezi într-o singură după-amiază! Alege o trusă de pudră de sprâncene calitativă cu ceară și treci la treabă - urmărește tutorialul nostru și vei vedea cât de simplu este!

Vizualizează articol

Ghidul vostru de folosire a unui gel de sprâncene

Cum se aplică gelul de sprâncene?

Tendința sprâncenelor groase și accentuate este încă în forță, prin urmare din ce în ce mai multe produse de machiaj apar pe piața cosmetică. Totuși, gelul de sprâncene încă este cel mai popular. Este esențial în orice trusă de machiaj. Este perfect pentru orice sprâncene și indispensabil pentru finalizarea machiajului și definirea sprâncenelor. Descoperiți-i beneficiile și aflați cum să-l aplicați. 

Vizualizează articol

Ghidul tău de utilizare a stiloului de sprâncene

Stilou profesional pentru sprancene

Sprâncenele tale sunt lipsite de definire și vrei să maschezi spațiile rare din arcuri? Dureroasa și costisitoarea procedură de microblading nu este singura soluție. Mai întâi, încearcă o alternativă convenabilă - stiloul de microblading pentru sprâncene. Acesta este întotdeauna la îndemână, nu are nevoie de ascuțire sau de accesorii suplimentare, iar efectul său este uimitor de asemănător cu microbladingul!

Vizualizează articol

Ghidul vostru de utilizare a unui creion de sprâncene

Cel mai bun creion sprancene

Creionul de sprâncene este o metodă de a obține un machiaj rezistent și precis de sprâncene. Poate defini forma sprâncenelor voastre și le poate umple cu culoare, dar poate, de asemenea, umple zonele rare și crea linii similare firelor de păr cu aspect natural. Vă vom explica acum cum se utilizează și ce creion de sprâncene este cel mai bun pentru sprâncenele voastre.

Vizualizează articol

Liftingul de sprâncene - tot ce trebuie să știi

Liftingul chirurgical al sprâncenelor: Tot ce trebuie să știi despre această operație

Sprâncenele ridicate sunt efectul pe care îl urmărim cu toții în machiaj - fața pare mai tânără și are trăsături faciale mai simetrice și mai echilibrate. Sprâncenele căzute fac fața să pară obosită. Expresiile faciale puternice, înaintarea în vârstă și stresul cotidian contribuie la formarea sprâncenelor lăsate. Liftingul de sprâncene ar putea fi o soluție - ce este și cum se face?

Vizualizează articol

Micropigmentarea sprâncenelor - Tot ce doriți să știți

Micropigmentare sprancene efect pudrat

Compararea micropigmentării cu un tatuaj tradițional de sprâncene este prea generală, deși au ceva în comun. Metoda se aseamănă tatuării și pigmentul folosit oferă un efect durabil și vă permite să vă bucurați de sprâncene frumoase și naturale până la doi ani. Care sunt metodele diferite de micropigmentare și ce efecte oferă la nivelul sprâncenelor? Merită micropigmetarea tot acest entuziasm? Continuați să citiți pentru a afla!

Vizualizează articol

Cum să obții sprâncene mai pline și mai groase? Cele mai bune metode pentru creșterea sprâncenelor

Metode de crestere a sprancenelor

Sprâncenele tale sunt subțiri și rare? Aștepți ca ele să crească la loc, dar nu se schimbă nimic de luni de zile? Multe femei se plâng de încercările de a crește din nou părul sprâncenelor de-a lungul anilor. "De ce nu-mi cresc sprâncenele la loc?" este una dintre cele mai frecvente întrebări din saloanele de înfrumusețare. Le poți face să crească mai repede? Află cum să crești rapid sprâncene mai pline - citește în continuare pentru a afla cele mai bune metode.

Vizualizează articol

13 greșeli frecvente în materie de sprâncene

cum să îngrijești sprâncenele acasă

Se spune că sprâncenele înrămează fața pentru că au un impact uriaș asupra aspectului fizic. Sondajele arată, însă, că majoritatea femeilor nu sunt pe deplin mulțumite de felul în care arată sprâncenele lor. Dacă ești una dintre ele, continuă să citești. În câteva momente vei afla care sunt cele mai frecvente greșeli în materie de sprâncene și cum să le eviți.

Vizualizează articol

1 2
Politică de confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookies și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale sunt utilizate. Vă puteți modifica setările în broweser în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor cookie-urilor?

Politică de confidențialitate